Hoppa till sidans innehåll

Träning


Träning

Träning för optimist och feva sker varje tisdag mellan 17:30 - 20:00 i nivåanspassade grupper, läs mer om våra grupper och segling som idrott längre ned på sidan i avsnittet om våra olika träningsgrupper.

Träningstart höstterminen 2020 är 18/8. Föräldrar är då välkomna till ett föräldramöte där mer info ges kring höstens aktiviteter och det blir tillfälle att ställa frågor.

Nio tillfällen är planerade med sista tillfället 13e oktober. Tänk på att det är betydligt kallare i vattnet på hösten än under sommarens seglrskola, läs våra klädråd här. När vattentemperaturen understiger 14 grader är våt- eller torrdräkt obligatoriskt. 

Anmälan till träningen hittar du här

Tider

Optimist- och fevaträning hålls på tisdagar klockan 17:30-20:00.

17:00 Tränare är på plats för att förbereda motorbåtar samt vara behjälpliga vid riggning av optimistjollar.

17:30 Samling, närvarokontroll och genomgång.

20:00 Träningspasset avslutas.

Tänk på att komma i god tid till träningen så att jollen är riggad samt att du är ombytt och klar för att segla på angivet klockslag, 17:30.

Avgifter

Observera att träningsavgift samt eventuell optimistjollehyra debiteras först efter två träningstillfällen. Efter det är kostnaden 400 kr/termin för träning i den gröna gruppen. Vid hyra av en våra fina optimistjollar tillkommer en kostnad på 500 kr/termin (se även vår prislista) Gröna seglare som hyrt optimist under seglarskolan disponerar den fritt under höstens träning.

Vid hyra av en optimistjolle kan den användas även under vår klubbtävling LJS cup som anordnas varje torsdag. LJS cup är en bra och lättsam introduktion till kappsegling och passar alla nivåer. Alla gröna seglare har tillgång till coach som hjälper dem runt banan. Läs mer om LJS cup här!

För blå/röd grupp är avgiften 1000 kr per termin. Seglaren förutsätts ha egen båt. 

För de som vill segla Feva är kostnaden 900 kr per termin per seglare inklusive båthyra 

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss!

E-post träningsansvarig: This is a mailto link

Uppdaterad: 06 MAJ 2018 23:03

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo