Klubbkläder

Sedan tidigare har LJS blå kepsar och vita bomullstshirts med klubbtryck. Dessa finns kvar och kan köpas på träningar, seglarskola och andra arrangemang på klubben. Nu har vi kompletterat utbudet med en ny kollektion.  

De nya plaggen är mörkblå med en vit logo på bröstet. Vi har valt funktionsplagg av kvalitetsmärket Craft och plaggen finns i alla junior-, herr- och damstorlekar. Plaggen är i syntet eller i bomull-syntetblandning. De funkar att träna i samtidigt som de är snygga, de håller också färg och form mycket bra. Priserna är rabatterade gentemot Crafts katalogpriser.  

Plaggen köps via vår partner Grolls på Industrigatan 19B i Linköping. Grolls har öppet 7-16, måndag till fredag. Normalt sett har de bara ett visningsplagg hemma men nu kommer det att finnas alla storlekar att prova fram till och med nyår. Efter nyår kommer det fortfarande gå att beställa kläder men de garanterar inte att alla storlekar finns hemma för provning. Plaggen beställs och betalas direkt i butiken. Det som finns hemma trycks medan man väntar. 

Herr och dam finns i storlekarna xs-3xl 

T-shirt, att använda vid träning, på gympan etc. 260 kr 

Pike, typiskt plagg att använda vid parader på SM, andra aktiviteter på regattor eller bara för att vara snygg. 490 kr 

Hoodie och jacka, samma plagg med och utan huva. Bra plagg för höst och vårträning, på hamnplan, soffmys etc. 900 kr 

Juniorstorlekar 110-164  

Tshirt, 190 kr   

Hoodie (med huva), 875 kr.