Hoppa till sidans innehåll

Företagsevent


Bjud dina kunder eller din personal på en fartfylld upplevelse: Segla jolle!

Linköpings Jolleseglarklubbs erbjuder en trevlig möjlighet för företag som vill göra något speciellt och annorlunda, och ordnar Företagsevent på Roxen.

Ett event varar normalt c:a 4-6 timmar, och vi kan föreslå ett program eller anpassa dagen efter era önskemål. Det kan gälla teambuilding med den egna personalen, ledningsgruppen eller med inbjudna kunder.

Får vi föreslå att avsluta degen med ett race på en kappseglingsbana?

Kontakta oss för att diskutera just era önskemål och planera det arrangemang som passar er bäst. Vi kan erbjuda er en annorlunda och stimulerande aktivitet!

LJS bedriver ett omfattande ideellt arbete med barn och ungdomar, på sommar anordnar vi läger och på våren och hösten ordnar vi träningar och tävlingar nästan varje vecka. Genom att anlita oss för ert företagsevent stödjer ni vår satsning på ungdomssegling i Linköping!

 

Våra båtar

LJS använder Trissjollar för företagsevent. Trissjollen är en 4,20 m lång jolle som är enkel att hantera även för den mest oerfarne seglaren. Trissjolen är avsedd för två vuxna personer - en rorsman och en gast - och genom att alternera platserna ombord får alla prova på att skota, trimma och styra båten.

 

TrissjolleSM i Gottskär 2012

Bilden ovan visar Trissjollar med spinnaker ("ballongsegel"), men observera att det använder vi normalt inte på ett företagsevent.

 

Coachning

Innan vi ger oss ut håller vi en grundläggande teorigenomgång om segling, samt går igenom båtarna och dess utrustning.

Ute på sjön så assisterar sedan våra erfarna och välutbildade tränare. Tränarna åker i motorbåtar så att de snabbt kan vara på plats och hjälpa till.

 

Utrustning

Ta med flytväst om du har, annars finns det att låna hos oss.
Som med så många andra utomhusaktiviteter så gäller att ta med "oömma kläder efter väder", men tänk även på att ta med ett komplett ombyte och en handduk ifall oturen är framme.

 

Lokalerna

Vi seglar direkt utanför vår anläggning, nära till vårt klubbhus med omklädningsrum, toaletter, duschar och möjligheter för kaffe och servering mm.

Lunch eller middag ordnar inte LJS, men catering kan beställas till vår anläggning och vi tillhandahåller även ett komplett mindre kök, kyl, frys samt microvågsugnar.

 

Vägbeskrivning

Platsen är Linköpings Jolleseglarklubbs hemmahamn vid Roxens södra strand.
Karta och vägbeskrivning finns här.

 

Priser och anmälan

Grundpriset är 3500 kr  (4 - 6 timmar), plus 200 kr per person. För förfrågningar och information kontakta oss på This is a mailto link 

 

Varmt välkommen till en oförglömlig seglingsupplevelse på Roxen!

Uppdaterad: 05 APR 2017 20:21 Skribent: Roger Johansson

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo