Hoppa till sidans innehåll

Fotopolicy


LJS Fotopolicy

 LJS har en fotopolicy som berör fotografering och publicering av bilder i syfte att främja föreningens verksamhet. LJS vill kunna kommunicera bilder från våra aktiviteter i syfte att främja föreningens verksamhet. Som delaktig i våra aktiviteter är det därför viktigt att Du känner till att publicering av foton i detta syfte kan ske på hemsidan, i sociala medier och i annan marknadsföring. Om Du ska delta i en aktivitet och ej vill synas i bild måste Du därför meddela, samt få bekräftelse, från This is a mailto link att Du ej vill synas i bild som kan användas på detta sätt.

Riktlinjer för vilken typ av bilder som kan komma att publiceras

De bilder som kan komma att användas är aldrig kränkande eller visar utsatta situationer. Vi publicerar aldrig namn i samband med bild utom i resultatlistor.

Riktlinjer när Du deltar i våra aktiviteter gällande bildpublicering i sociala medier

Vi vill inspirera Dig till att publicera bilder på Sociala Medier som visar hur kul vi har på våra aktiviteter. Vi är måna om att alla ska känna sig trygga och kunna vara sig själva när de deltar i våra aktiviteter och Du bör alltid be om lov innan Du publicerar en bild där andra deltagare är med.

Uppdaterad: 07 APR 2019 16:06 Skribent: Pär Hammarström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo