Hoppa till sidans innehåll

Hem

Statement angående Corona

17 MAR 2020 08:44
Vår verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna vi får från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Vi genomför riskbedömning och anpassar aktiviteterna för att minimera smittrisk.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 08:44

LJS följer noggrant utvecklingen av Coronaviruset och uppdateringar från relevanta myndigheter. Vi hoppas att situationen snart förbättras men under tiden måste vi tillsammans begränsa smittorisken och den allmänna oro som Coronaviruset medfört. Vår verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna vi får från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.

Med detta sagt så är vår verksamhet frivillig och om ni drar andra slutsatser än myndigheterna kan ni självklart välja att inte delta under den period ni önskar.

LJS tillämpar försiktighetsprincipen och uppmanar alla som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet. Vid minsta tecken på sjukdom, kli i halsen, näsa som rinner, ont i huvudet, feberkänning vill vi att ni stannar hemma från träning /aktiviteten.

Dessvärre är läget sådant att vi kan komma att skicka hem barn och även vuxna med symptom och vi ber om er förståelse i fall så sker.

När det gäller våra kommande aktiviteter som t ex fredagsfys, träningsuppstart och Roxen Icebreak, är vårt nuvarande utgångsläge och planering att dessa kommer att hållas men att de kan komma att ställas in om myndigheterna ändrar sin information. Om så blir fallet kommer eventuella anmälningsavgifter till våra seglingsaktiviteter att betalas tillbaka. 

Vi kommer inte att servera mat utan ber alla att ta med egen. De som kan bör också byta om hemma i så stor utsträckning som möjligt.

Vi återkommer så fort vi har mer information att delge. Hör bara av er vid eventuella funderingar eller frågor. Om du har några besvär ska du i första hand kontakta 1177 Vårdguiden.

Passa nu på att vara ute på Roxen och segla, där är det virusfritt!
LJS

16 mars 2020

 Och som alltid:
- Tvätta händerna ofta och noggrant
- Hosta och nys i armvecket
- Undvik att röra ögon, näsa och mun
- Stanna hemma när du är sjuk
- Använd handsprit
Skribent: Pär Hammarström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo