Hoppa till sidans innehåll

Hem

Foto: Roger Saltsjöbaden

Uppdrag Segling

04 MAR 2015 21:24
Lördag den 14/3 har du möjlighet att gå kursen Uppdrag Segling!
  • Skapad: 04 MAR 2015 21:24

Uppdrag Segling är en kurs som ger dig gruindläggande kunskaper om LJS och våra båtar, motorbåtshantering och HLR-utbildning.

Tid: 10-15
Plats: Rydsskolan
Kursavgift: 100kr
Kursanordnare: LJS 


Denna kurs rekommenderas till alla medlemmar och är ett krav dels för att gå vidare med SSFs utbildningar till instruktör, coach, domare osv, eller varför inte funktionär! Den är även ett krav för att som medlem kunna låna LJS jollar.


HLR-utbildningen hålls av Monica Johansson, och vid samma tillfälle hålls även en teoretisk utbildning i "segling som idrott", "säkerhet på sjön" och "kappsegling" av Pär Abrahamsson.

Preliminärt schema
Dagen läggs upp med tre pass:

10-12 och 13-14 hålls HLR-utbildning enligt vad som tidigare annonserats (beskrivning). Deltagarna delar upp i två grupper, varav den ena går utbildningen på förmiddagen och den andra på eftermiddagen (dvs man går bara ett av passen).

Parallellt med HLR-utbildningen hålls en teorikurs i ämnena "segling som idrott" och "säkerhet på sjön" , för den grupp som inte går HLR-utbildningen.

På eftermiddagen mellan 14-15 hålls så en avslutande teoridel om kappsegling som kommer att handla om banans regler, banlläggning, kappseglingens signaler och hur man räknar resultat.

Mellan 12 och 13 äter vi lunch i någon närliggande restaurang, till självkostnadspris.

Anmäl er till dagen genom att skicka ett mail till This is a mailto link .

 

Välkommen!

Skribent: Roger Johansson

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo