Hoppa till sidans innehåll

Hem

Medlemsskap 2018

12 JAN 2018 18:17
Dags att förnya sitt medlemskap i LJS för 2018
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 18:22

Nytt år igen!

Tänk vad ett år går fort!

Mycket har hänt i LJS under föregående år. Tre helt nya RS Feva har köpts in (passa på att anmäla till Fevaskolan i sommar) och en besättning har till och med seglkat JSM med edn Feva.

Alla gamla båtar (utom två) som krävt mycket handpåläggning varje sommar har sålts av och inbringat lite pengar till kassan. LJS har två fina gamla träbåtar kvar inklusive rigg och segel (om jag är rätt underättad). Det är en Mirrorjolle och en Snipe. Om någon medlem är intresserad innan vi lägger ut dom på blocket är det bara höra av sig på This is a mailto link

Allt gammalt bråte som generationer samlat på sig i kallförrådet har rensats bort (6 lass till Gärstadtippen) Har i dagsläget ingen ny information om Kallförrådet mer än att vi är uppsagda från april. Vi jobbar med frågan mot Kommunen.

Vi har dessvärre råkat ut för fyra sabotage på klubbområdet som är Polisanmälda. Det värsta sabotaget resulterade i en totalförstörd ribbåt som var nästan ny :(

Som vanligt har vi haft flera bra träningsgrupper och en fantastisk Seglarskola.

Vi har även haft en mängd seglare på tävlingar och läger både i Sverige, Europa och Världen.

Läs mer i vår Verksamhetsberättelse för 2017.

Hoppas ni vill vara medlemmar i LJS även 2018, helst som aktiva seglare, föräldrar, funktionärer eller ledare. Annars är vi givetvis väldigt tacksamma om ni vill stötta LJS genom att bara betala in medlemsavgift och följa oss på hemsidan och Facebook under sommaren.

Eftersom vi har erfarenhet av att en hel del skaffar sig nya kontaktuppgifter under året vill vi att ni fyller i kompletta uppgifter så att systemet är uppdaterat årligen.

Enskilt medlemskap

Familjemedlemskap

Skribent: Mikael Huljebrant
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings JSK - Segling
Box 1070
58110 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra partners:

Karamello logo